Washandjes

Filter
[br_filter_single filter_id=6943]
[br_filter_single filter_id=7327]
[br_filter_single filter_id=7328]
[br_filter_single filter_id=7329]

Het gemak van washandjes

Zeker, lang niet iedereen gebruikt washandjes. Washandjes worden vooral gebruikt als hulpmiddel om zeep of iets anders op het lichaam aan te brengen. Bijvoorbeeld een vloeistof die makkelijk van je handen afdruipt, maar die wel in een washandjes blijft zitten. Washandjes zijn “handig”, om maar in dezelfde terminologie te blijven, om even je gezicht mee op te frissen. Een washandje is in feite een zakje stof, waar je hand in past.

Minder morsen

Met blote handen mors je snel en dat wordt met een washandje voorkomen. Verder is het ook prettig als je iemand anders zou moeten wassen, wat toch een stuk fijner is door een washandje te gebruiken en niet je blote handen. Denk aan verpleegsters of ander verzorgend personeel. Bovendien is het gebruik van een washandje dan een stuk hygiënischer. Maar ook bij het wassen van een baby kan een washandje zacht en verzorgend zijn.

Waarom gebruik je een washandje vooral

Washandjes worden vooral veel gebruikt door mensen die zich wassen aan de wastafel. Ook staan veel mensen ’s ochtends onder de douche en wassen ze zich daar, in plaats van aan de wastafel. Maar ook onder de douche zijn washandjes een fijne toevoeging, bijvoorbeeld om verzorgende oliën, shampoo of douchegel. En denk ook aan het verwijderen van sommige make-up, wat met een washandje vaak een stuk makkelijker is dan met een handdoek. Denk bij het gebruik van een washandje wel aan de hygiëne, bij vaker gebruik. In een warme en vochtige omgeving, en dat zijn badkamers vooral, kunnen zich op washandjes bacteriën verzamelen. Het is dus wel zaak om washandjes regelmatig te vervangen en te wassen.

Niet alleen in Nederland, wel vaak door vrouwen

Nederlanders zijn een enorme fan van het washandje, maar ook in België, Duitsland en Frankrijk worden washandjes veelvuldig gebruikt. In andere landen worden vooral sponsen gebruikt, of zogeheten waslappen. Dan klinkt washandje toch een stuk leuker. Daarnaast zijn vooral vrouwen enthousiast over washandjes, waarschijnlijk omdat vrouwen een stuk verder zijn in het gebruik van bodycare producten, die door washandjes veel makkelijker op de huid zijn aan te brengen. Iets dat door de meeste mannen nog ontdekt moet worden. En dat terwijl ook voor mannen voldoende producten worden verkocht voor het verzorgen van de uiterlijke mens. Denk daarbij aan cleansing foams, anti-ageing creams, hydrating gels, etc. Bij Rituals® zijn er voldoende te koop, niet alleen voor vrouwen, ook voor mannen.

Washandjes van Florrèl®

Als je de badkamer nou helemaal af wilt hebben, dan kan je de washandjes van Florrèl® niet laten liggen. In dezelfde, fijne TENCEL™ vezel met organisch katoen kwaliteit, in dezelfde, dus matching chique elegante kleuren, met het Florrèl® logo als “FL”. Hierdoor past het perfect bij ons overige badgoed assortiment. En voor de prijs hoef je de washandjes niet te laten liggen. Verkrijgbaar in sets van 4 stuks.