Kussensloop

Filter
[br_filter_single filter_id=6943]
[br_filter_single filter_id=7327]
[br_filter_single filter_id=7328]
[br_filter_single filter_id=7329]

Een kussensloop is belangrijk

Hoe je hoofd ligt bepaalt voor een belangrijk deel de kwaliteit van je slaap. En dat betekent dat je zorgvuldig een kussen moet uitzoeken. Want je zal de eerste niet zijn die, na vele slapeloze nachten in een hotel of op bezoek, het eigen kussen meeneemt. En dat is onhandig op vakantie, want een kussen neemt veel plaats in. Maar met een goed kussen ben je er nog niet, want uiteindelijk ligt daar je hoofd niet op. Dat ligt op het kussensloop. Dat voel je direct en daarom is de kwaliteit van de stof zeer belangrijk.

Florrèl® biedt alle productvoordelen van het dekbedovertrek ook in een kussensloop

Waarom zouden de eigenschappen van een kussensloop minder of anders moeten zijn dan van een dekbedovertrek? Want je wilt toch ook dat het kussensloop alle belangrijke elementen in zich draagt, die een positieve invloed hebben op jouw nachtrust?

  • Optimale temperatuur-regulering.
  • Uitstekende ventilatie.
  • Hypo-allergeen.
  • Snel vochtafdrijvend.
  • Mooi en verzorgd uiterlijk.

De combinatie van katoen met zijdezacht TENCEL™

Net als bij ons overig bedtextiel gebruiken we een stof uit de combinatie van twee stoffen, de combinatie van katoen met TENCEL™ vezels. Die steekt met kop en schouders boven de rest uit. Niet een doorsnee mix zoals je die wel op meer plekken ziet, maar op basis van bijzondere en exclusieve weeftechnieken, waardoor iedere kant van de stof een iets andere eigenschap heeft. Op die wijze ontstaat bijvoorbeeld een kussensloop en een hoeslaken met een warme en met een koele kant.

Jouw keuze

TENCEL™ en katoen hebben beide verschillende eigenschappen. Want bij slapen heb je soms meer behoefte aan een beetje koelte, dan weer wat meer warmte. Soms is het crispy hotelgevoel lekkerder, dan weer zijdezachtheid. Die keuze wil je zelf kunnen maken. En tegelijk wil je altijd perfecte vochtopname, uitstekende ventilatie en de juiste temperatuurregulatie. Precies zoals wij dat ook hebben gecombineerd bij het dekbedovertrek.

Kiezen met kleuren

Niet alleen een mooie kleurencombinatie, ook heel erg handig. Van dezelfde kleurgroep zijn twee tinten gebruikt, die prachtig bij elkaar passen en ook makkelijk laten zien wat de koele en wat de warme kant van het kussensloop is. Zo weet jij wanneer je in bed stapt, of de koele kant van je kussen of de warme kant van je kussen boven ligt. Handig!

Combineer met de kussens

Het is zeker de moeite waar om de Florrèl® kussenslopen te combineren met de kussens van Florrèl®. Dan heb je de optimale combinatie en profiteer je van alle productvoordelen. En nog een voordeel, je profiteert direct van onze interessante besparingsstaffel.