Betalen

Heb je jouw bestelling samengesteld en zou je graag willen afrekenen? Dat kan door naar je winkelmandje te gaan (icoontje rechtsboven op het scherm).

Veilig online betalen bij Florrèl®

Om onze klanten in hun eigen vertrouwde omgeving af te laten rekenen hebben wij ervoor gekozen om meerdere betaalmethoden aan te bieden. De veiligheid van onze webshop en de betaalprocessen nemen wij uiterst serieus waardoor wij ook zorg dragen dat er altijd via een veilige weg betaald kan worden. Betalingen vinden plaats via een beveiligde internet verbinding waardoor de gegevens versleuteld blijven. Dit kan gecontroleerd worden door linksboven in de url balk te kijken of daar het bekende slotje te zien is. Dit slotje geeft aan dat er gebruik gemaakt wordt van een beveiligde verbinding.

Onze veilige betaalmethoden

Zoals aangegeven proberen we voor iedereen een vertrouwde betaalomgeving aan te bieden. Hieronder zie je alle veilige betaalmethoden waarmee je een bestelling kan plaatsen.
Betalings logos compleet

iDeal

Dit is één van de meest populaire betaalmethoden van Nederland en dat komt ongetwijfeld door de gebruiksvriendelijkheid. Je wordt automatisch doorgestuurd naar een veilige pagina van iDeal waar je vervolgens zelf je bank kan kiezen. De betaling kan je vervolgens verrichten via de app, website van je bank of zelf met een QR code.

Paypal

Dit is een veelgebruikte betaalmethode die zeker niet in deze rij mag ontbreken. Na het kiezen van deze betaalmethoden wordt je automatisch doorgestuurd naar de PayPal website, hier kan je dan met je eigen account inloggen en de betaling voltooien.

Creditcards

Door te betalen met een credit card (Visa, Mastercard of Amecian Express), wordt je betaling doorgevoerd met een beveiligd SSL protocol. Wanneer je kiest voor American Express, wordt er 2% verwerkingskosten toegevoegd aan je totale kosten.

Bancontact

Deze betaalmethode is enorm populair bij onze Belgische klanten. Betalingen verricht je eenvoudig en snel met een online betaalsysteem wat gekoppeld is aan de app of zelf met QR code.

SOFORT

SOFORT Banking is een Europese betaalmethode waarmee betalingen en donaties gedaan kunnen worden, zonder dat consumenten extra accounts aan hoeven te maken. Consumenten loggen bij SOFORT Banking in met de gegevens die ze gebruiken om in hun eigen online bankomgeving in te loggen. Vanuit hier kunnen ze rechtstreeks geld overmaken vanaf hun eigen betaalrekening. SOFORT Banking is TÜV gecertificeerd, dit garandeert dat het een veilige methode is om betalingen mee te voldoen.

Klarna Pay Later

De naam zegt het al, betaal later. Je ontvangt eerst de artikelen en wanneer je besluit deze te houden betaal je het over te maken bedrag.

in3: Betaal in 3 termijnen, 0% rente

Je kunt ervoor kiezen om met in3 in 3 termijnen te betalen, het aankoopbedrag wordt hierbij gesplitst in 3 gelijke termijnen zonder rente of kredietregistratie. Elke 30 dagen wordt de betaling automatisch afgeschreven van je bankrekening. Er worden geen extra kosten in rekening gebracht, mits je natuurlijk binnen 60 dagen betaalt.

Apple Pay

Dit is volgens Apple dé manier om te betalen. Het vervangt je fysieke pasjes en contant geld door een manier van betalen die privé, makkelijker en veiliger is.

Overschrijving

Bij Florrèl® kun je ook nog gewoon met een bankoverschrijving betalen. Kies bij het afrekenproces voor deze betaalmethode, en je zult een email ontvangen met verdere instructies over hoe je de betaling kunt afronden. Let op, pas zodra wij jouw betaling hebben ontvangen, zullen we jouw bestelling versturen. Wil je pas na ontvangst betalen? Kies dan voor Klarna Pay Later.