Kussens

Filter
[br_filter_single filter_id=6943]
[br_filter_single filter_id=7327]
[br_filter_single filter_id=7328]
[br_filter_single filter_id=7329]

Jouw kussen bepaalt jouw nachtrust

Ken jij mensen die op reis hun eigen kussen meenemen? Misschien doe je het wel zelf. Ongetwijfeld omdat je te veel slapeloze nachten hebt gehad van een kussen dat òf te hoog was òf te laag. Dat betekent woelen en draaien en de volgende ochtend opstaan met pijn in je nek. Weg nachtrust, maar het kan anders.

Bij Florrèl® bepaal je zelf de hoogte van je kussen

Iedereen is anders en iedereen slaapt anders. Daarom hebben wij een kussen ontworpen waarbij je zelf de hoogte kan bepalen. Heel eenvoudig, door net zoveel vulling te verwijderen tot jij de juiste hoogte voor je kussen hebt gevonden. En die hoogte is voor iedereen anders. Want niemand is gelijk gebouwd en niemand slaapt op dezelfde manier. Het is dus zeker de moeite waard om precies uit te zoeken welke hoogte bij jou past. Bewaar de uitgenomen vulling in het bijgeleverde zakje en stop weer een deel terug als je kussen misschien toch niet hoog genoeg was. Want als je de ideale hoogte voor jou hebt gevonden, door die eenvoudig een paar keer uit te proberen, dan heb je een grote stap gezet naar de perfecte slaap. En dat is heel veel waard.

Optimale eigenschappen door tijk van biologisch katoen en vulling met TENCEL™

Geen optische witmakers, wel een hoes van gecertificeerd biologisch katoen. Met een apart binnenkussen, waarvan je de vulling dus kan aanpassen, waardoor de hoes separaat kan worden gewassen. Want ook die hoes heeft een eigen rits. En naast de aanpasbaarheid van de hoogte van jouw kussen door het aanpassen van de vulling, bestaat die vulling bovendien voor 70% uit TENCEL™ vezels, met 30% Dacron® Eco2 vezels. Dat biedt naast optimale stabiliteit en een lange levensduur, ook:

  • Uitstekende ventilatie.
  • Ademende kwaliteiten.
  • Hypo-allergeen.
  • Snelle vochtafdrijving.
  • Optimale temperatuur-regulering.

Makkelijk te wassen kussen

Kussens nemen veel transpiratievocht op. Het is daarom belangrijk dat kussens goed en makkelijk te wassen zijn. De hoes van het kussen heeft een aparte rits en kan afzonderlijk gewassen worden, op zestig graden. En zowel de hoes als het binnenkussen kunnen beiden in de droger.

Speciaal nekkussen

Heb je speciale wensen voor je nek? Dan is het Florrèl® neksteunkussen wellicht ideaal voor jou. Gemaakt van een kussenhoes van TENCEL™ dubbeldoek met schuimplaten voor de afstelling van de ideale hoogte en zijdelingse 3-D Spacerstof voor optimale ventilatie en vochttransport.

Combineer met de kussenslopen

Wil je genieten van de optimale combinatie van alle voordelen die Florrèl® met het beddengoed heeft samengesteld? Combineer jouw kussen dan met de TENCEL™ vezel/biologisch katoenen kussenslopen. Niet alleen een versterking van de voordelen van jouw kussen, maar ook in mooie kleuren, die jouw slaapkamer zeker zullen verrijken. En nog een voordeel, je profiteert direct van onze interessante besparingsstaffel.