Retouren

Gemakkelijk en snel retourneren

Wil je (een van) jouw producten retour sturen? Streep het snel van je to-do lijst af en stuur je retour binnen 30 dagen naar ons toe. Je product wordt netjes omgeruild óf het aankoopbedrag wordt gestorneerd. We vragen je om de producten in een zo oorspronkelijk mogelijke en onbeschadigde staat te retourneren. (Houd ermee rekening dat het terug te storten bedrag lager uit kan vallen, doordat je in een lagere kortingsstaffel terecht komt).

De retourkosten zijn voor eigen rekening maar bij een omruiling sturen wij de vervangende producten gratis naar je op.
Stuur het te retourneren product naar onderstaand retouradres, let op: vergeet niet uw ordernummer mee te sturen.

 1. Ga naar je account en klik op retourneren.
 2. Kies om welke bestelling het gaat en klik op retourzending.
 3. Selecteer hier het product dat je wilt retourneren.
 4. Vul de gevraagde gegevens in (aantal, redenen, conditie en of je het product wilt omruilen of retourneren).
 5. Vul in het tekstvlak duidelijk in wat de klacht is of tegen welk product je wilt ruilen.
 6. Voeg eventueel een bestand toe, zoals een foto.
 7. Accepteer ons retourbeleid en bevestig je aanvraag.
 8. Je ontvangt een email met je retourformulier. Print deze uit en voeg deze toe aan je retourzending.
 9. Stuur je zending naar het onderstaande adres

Hoe plaats ik een retour

1. Zoek je ordernummer van de betreffende bestelling op
2. Voeg dit document toe aan je bestelling. Heb je geen printer? Geen probleem, mail dan de benodigde informatie van het formulier door naar [email protected].

Heb je nog geen account bij Florrèl?

 1. Klik hier om een inlogwachtwoord in te stellen
 2. Voer je e-mailadres in waarmee je de bestelling hebt geplaatst
 3. Klik op wachtwoord resetten
 4. Je ontvangt een email op het door jouw opgegeven e-mailadres
 5. Volg de stappen in de mail

Uw herroepingsrecht

U heeft het recht om binnen een termijn van 30 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 30 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte te stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien u slechts een deel van uw bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Daarnaast kan het zijn dat een eventuele korting, van bijvoorbeeld een samengesteld pakket of kortingsstaffel vervalt. 

Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u op hoge uitzondering anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Retouradres:

Florrèl®
Ambachtweg 2
5731 AG Mierlo
Nederland

Zodra wij je bestelling hebben ontvangen wordt de retour zo spoedig mogelijk verwerkt.

Vragen?

Heb je de verkeerde maat besteld of heb je een andere reden waarom je een product retour wilt sturen? Vergeet niet om de reden bij je retour te vermelden. Kom je er zelf niet helemaal uit? Geen probleem, wij helpen je graag verder. Neem contact op met onze klantenservice.